10.8.2012

Grillipizzaa

Me ostettiin viime kesänä uusi grilli ja samalla siihen pizzakivi. Alun harjoittelun jälkeen ollaan nyt opittu paistamaan pizza oikein. Ja ai kun on hyvää! Tulee ihan erilainen pohja kuin uunissa. Kannattaa kokeilla jos pizzasta ja grillaamisesta tykkää. Vinkkinä, että anna grillin ja pizzakiven kuumentua kunnolla ennen kuin laitat pizzan grilliin. Olen myös huomannut, että grillissä toimii paremmin leivinjauheella nostatettu pizzapohja.


Tällä kertaa grilliin menossa tomaatti-mozzarella ja meetwursti-paprika-sipuli pizzat. Laitan muuten pizzan pohjalle aina kastikkeen, joka sekoitetaan ketsupista, pestosta, sweet chili-kastikkeesta ja valkosipulista. Muita mausteita ei sitten tarvitakaan.



PS. Grillistä tuleva pitsa on alustoineen aivan sairaan kuuma. Terveisin nimim. palovamma kädessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...