10.7.2013

Fiskars fiilistelyjä

Ihana ja odotettu sadepäivä. Aurinkoisina päivinä en malta sisällä olla enkä ainakaan koneen ääressä istua. Ollaan tehty viime viikko ahkerasti pihahommia ja muutama extempore päiväretki.


Meidän joka kesän must-kohde on Fiskars. Samalla lailla kuin Tammisaareen mentäessä, jo itse ajomatka rentouttaa. Niin kauniita metsä- ja peltomaisemia. Ja siellä helmenä perillä Fiskars. Ihana ruukkimaisema jokineen ja vanhoine rakennuksineen. Siellä on ihan oma kiireetön tunnelmansa.



Tänä kesänä Fiskars näytti entistäkin kivammalta, sillä joen rantaa oli siistitty raivaamalla pensaikot pois. Pienissä puodeista löytyy joka kesä jotain uutta. Tarttuipa sieltä mukaan nytkin jotain ihanaa. Ja Petris Chocolate Roomista haettiin tietenkin vielä pienet kotiintuomiset. Minun suosikkini on ehdottomasti merisuolasuklaa. Ihana makean ja suolaisen yhdistelmä...

Isona plussana Fiskarsilla oli uusi ja upea lasten puistoalue. Hauskoja kiipeilytelineitä ja tasapainojuttuja. Lasten suosikiksi nousi pyörivä kiipeilyteline. Siellä olisivat viihtyneet vaikka kuinka kauan.



Käytiin tällä kertaa syömässä Kuparipajassa ryöstöhintainen ja keskinkertainen seisovapöytä. 19 euroa aikuiselta ja tarjolla muusia ja lihapullia. Juuh... Viime vuonna syötiin Fiskars Wärdshusissa yksi parhaimmista koskaan syömistäni annoksista. Joten jos minulta kysytään niin suosittelisin laittamaan ruokailuun jokusen euron lisää ja syömään Wärdshusin puolella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...