21.1.2015

Harkittuja hankintoja

Tämän talven alennusmyynneistä tein vain pari tarkkaan harkittua hankintaa. Pyrin välttämään hetken huumassa tehtyjä alennushankintoja, varsinkin kun kärräsin kirpparilla useamman pikaistuksissa ostetun "aarteen", joita en sitten ollut käyttänyt juurikaan.

Nyt tehdyt hankinnat on mietitty tarkkaan ja pyörineet mielessä jo pitkään. Didriksonin talvitakkia haikailin jo pari talvea sitten, mutta silloin en vielä uskaltanut valkoista ostaa. Nyt kun lapsia ei tarvitse enää sylissä kantaa, naputtelin tilauksen eteenpäin. Arkahan tuo väri on, mutta todella raikas talven pimeydessä.



Toinen todelliseen tarpeeseen tullut hankinta oli Sorelin lämpimät talvisaappaat. Mieheni osti sellaiset itselleen viime keväänä ja on ollut kovin tyytyväinen hankintaansa. Kenkäkateushan siinä iski. Kunnon talvikenkiä minulla ei itseasiassa ollut lainkaan, joten nämä saavat varmasti käyttöä, kunhan tästä loska-liukastelukelistä päästään. Muut alehankinnat onkin sitten tehty lasten vaatekaappeihin, sillä minimiehet kasvavat niin kohisten, ettei vaatekaappi tahdo perässä pysyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...